Antalya

Hello! Jag har det heelt underbart här. Det är soligt varje dag och temeraturen ligger på ca 30-33 grader! Har faktiskt också fått lite färg på kroppen, dock har jag typ bränt sönder mina axlar hehe.
Vi var nere och åt frukost för ett tag sedan och nu ska vi ner till poolen snart. Sen ikväll blir det shopping shopping shopping! Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag packade kläder hit, har typ inte med mig någonting alls. Fast jag har ju mer plats till shopping så det är ju bra!
Vi åker hem på söndag så nu ska jag njuta av de här sista dagarna. Ha det fint allihopa!


take me away

Här sitter jag med ett fint fräknigt (säger man så?) solbränt ansikte. Har haft hållit i friidrottsskola sen i måndags och imorgon är det sista dagen. Vi har haft jätte tur med vädret och det har varit strålande sol nästan hela tiden, någonting som syns i mitt ansikte. Herregud vad röd jag är haha. Men men, det är inte alltid lätt att vara rödhårig.
Men det har varit riktigt kul att ha varit med i år igen. Har varit ledare i flera år nu och det är lika kul varje gång!
Är dock mindre taggad inför det obligatoriska vattenkriget imorgon. Ledare mot barnen.. får väl gömma mig i något hörn eller något haha.
 
På lördag åker jag till Turkiet! Eller ja på söndag morgon, men vi åker ner till stockholm på lördagenoch sover över.
Därför kan jag tänka mig att det inte blir så mycket bloggning nästa vecka, fast man ska aldrig säga aldrig. Kanske dyker upp någon bild eller två! 
Men om det inte gör det får ni ha det så bra och njuta av sommarlovet! :)
 
3 dagar kvar!

Avresemöte och Visumansökningar

Tänkte berätta om avresemötet som vi hade för ca en månad sedan!
Tidigt på lördagsmorgonen åkte jag, Lukas, mamma och pappa till Stockholm. Mötet höll på från 11 till 4-5 tiden så det var många timmar att sitta och lyssna. Men självklart hade vi några pauser för att äta lunch och ställa frågor. Hursomhelst tyckte jag att det var riktigt kul att få alla information. Det var även 4 personer som varit utbytesstudenter där som gav tips och berättade om sina år!
Vi fick också med oss den gula STS t-shirten och väskan hem. Kan visa bild sen!
Efter mötet var över åkte vi hem och stannade för att äta middag.
 
För några dagar sedan fick vi också hem visumansökningarna. Hur mycket som helst att göra, även om jag inte fattar så mycket haha. Har bokat tid för amerikanska ambassaden iallafall! Den 8/7 smäller det. Kommer bli en dag med mycket väntan tydligen. Måste vara där innan 8 på morgonen och sedan är det bara att stå och vänta i kö.
När visumansökningarna är klara finns det inte så mycket kvar att göra (tror jag hehe) förutom att vänta på placering och få avresedatum. LÄNGTAR!! 

SOMMARLOV

Har visst inte skrivit på ett tag. De senaste veckorna har varit fulla med prov och inlämningsuppgifter så jag har inte haft så mycket tid över till annat. Men nu är jag tillbaks och jag har äntligen fått sommarlov!
I torsdags gick jag sista dagen med min klass. Tanken att jag börjar High School nästa gång jag börjar skolan är helt galet! Nästa år vid den här tiden tar mina kompisar studenten medans jag har ett år kvar på gymnasiet.
Lite surt kanske men det kommer att vara värt det! Jag ska ju till USA!!!
 
Har fortfarande inte fått någon placering. Vill så jätte gärna få en familj i juni så man hinner ha kontakt med dem innan jag åker. Men med min tur antar jag att jag kommer få vänta till augusti haha..