Weheartit - USA

   VILL ÅKA NU.
 

They say summer's over

Har verkligen försökt njutit av de sista dagarna på sommarlovet eftersom skolan börjar snart (fortfarande helt sjukt hur snabbt det här lovet har gått!) och jag känner att jag har lyckats ganska bra faktiskt.
Varit med vänner, ätit onyttigt, hängt på stranden och i stugan, varit hundvakt, åkt båt och sooooovit! har garanterat gjort en massa mer men jaja. Försöker koncentrera mig på att skriva men det är lite svårt eftersom jag har en lillebror i rummet bredvid som pratar i sömnen haha. Fast nu blev han tyst.. bra
Förresten så är filmen nästan färdig!!! Har suttit och krånglat med den x antal timmar och nu börjar det äntligen likna något. wiihoo
Jag är ju verkligen inte världens redigeringsproffs men några klipp har jag iallafall lyckas fått ihop. Så jag hoppas att jag lyckas få upp videon någon gång under de närmsta dagarna!  
 
Om ni undrar varför bloggen kanske ser lite konstig ut ibland är det för att jag håller på att fixa med designen. Just nu tycker jag allting ser konstigt ut så jag försöker få den lite snyggare. Och det ska jag fortsätta med nu!
 

Linnéa x 2

 
 
 
 
Hahah, förlåt! var bara tvungen hihi
 
 
 
 

Hilary Duff- Wake Up

Träffade min kära vän Linnea. Fick en ide att klättra upp i ett träd som vi lekte i när vi var små. Hittade en fet, äcklig spindel. Blev livrädd men klättrade upp ändå. Höll på dö och bestämde oss för att klättra ner igen.
Sitter nu och äter saker som är allt annat än nyttigt, lyssnar på gamla Hillary duff låtar (åhgud) och donerar vårt blod till myggor. Bästa kvällen på länge!


Shopping

Köpte en del nytt i Stockholm. Lyckades få en bild på dessa två!
 
 
So Cal Perfume från Hollister 360:-
 
 
Militärväst från Zara 599:- 
Är heeelt förälskad i den ♥ Dock är vet jag inte vad som hände med färgen på den här bilden, västen är mycket grönare i verkligheten!
 

Stockholm

I'm home! Vi blev inte kvar till på lördag utan åkte hem idag istället. Hursomhelst har jag haft det jättebra. Hann med shopping och grönan! Hade gärna stannat kvar myyycket längre
Kom även på att det bara är 1,5 vecka kvar tills skolan börjar igen, måste säga att det här sommarlovet har gått skjukt snabbt. Känns som vi fick ledighet alldeles nyss!


Mad girl

Tror jag blir galen snart. Helt seriöst. Har hållt på och försökt fixa med videon varje dag sedan jag kom hem nu men allting blir bara feeeeeeeeel.
Näe, nu ska jag vara duktig och dra ut och springa istället. Kommer antagligen dö efter 10 meter men så får det bli.
Hursomhelst åker jag till Stockholm imorgon! Shoooopppinnng och gröna lund står på schemat, great. Kommer hem antagligen på lördag men vi får se hur det blir.
Nu måste jag sticka iväg!
 
 

Mediterranean

Här kommer lite bilder från resan! Har knäppt hur mycket kort som helst så orkar inte gå igenom allihopa just nu. Håller även på att fixar med en film från resan så håll utkik! Hursomhelst enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hahaha lol
 
 
 
 
 
 
 

Mixed Feelings

Tycker att titeln beskriver väldigt bra hur jag känner mig nu. Är både glad och ledsen på samma gång.
Jag vet att jag sa att jag skulle blogga under resan men internet har inte varit det bästa och om jag ska vara ärlig så glömde jag bort bloggen efter ett tag. 
Men hursomhelst så kom jag hem igår kväll runt 9 tiden tror jag. Har haft väääääärldens bästa veecka!! Den här resan är helt klart en av dom bästa resorna jag åkt på! Vill bara tillbakaaaaa
Altting har verkligen varit helt underbart. Båten, städerna, människorna, maten, jaaaa allt
Dock slutade resan sämre än någonsin. Min mobil blev på något vis stulen sista kvällen vi var där ( ångest är bara förnamnet). Lyckades inte få tillbaka den men var precis nere på stan och fixade en ny. så nu ligger en sprillans ny vit iphone 4s 32 gb bredvid mig. Har fortfarande samma nummer, men som sagt så är ju alla mina kontaker, bilder osv borta. Jättetråkigt.
 
Men men, ska försöka ladda in bilderna från kameran på datorn om jag hittar den någonstans hehe. Och om jag har tur kanske jag till och med lyckas lägga upp en film från resan, har filmat massor!