Swedish House Mafia

Igår var jag på Swedish House Mafias konsert på Friends Arena och det var en av de bästa kvällarna i hela mitt liv!!!
Dom var så sjukt grymma och det är verkligen jätte tråkigt att de ska splittras! Dock fick vi bara sova cirka 3 timmar inatt eftersom vi var tvungna att åka till skolan sedan på morgonen, men det var det värt!!
 
 
 
 

10 Things About Me

1. När jag var 12 år kom jag in i en fas där jag var helt obsessed med Hannah Montana, och då menar jag inte att jag bara gillade hennes låtar utan det var Hannah Montana all the way 24 timmar om dygnet! Tycker lite synd om mina familj och mina vänner som tvingades stå ut med ständig Hannah Montana musik!
Helt galet när man tänker tillbaka på det men ändå lite kul haha.
 
2. Jag älskar allt som har med julen att göra och speciellt alla jullåtar. Ska jag vara ärlig så lyssnar jag på jullåtar nästan hela året runt! Blir så himla glad av julmusik!
 
3. Ända sedan jag var liten har jag varit beroende av yoghurt, men efter jag provade Milko Tiger yoghurt med hallon smak spårade det.
 
4. Har en hatkärlek till skräckfilmer, fast oftast överväger hatet mer än kärleken haha.
 
5. Långt innan jag kom in i Hannah Montana fasen fanns det någonting annat som jag var helt kär i, vilket var Barbie. Kan lungt säga att Barbie var mitt liv när jag gick på dagis och kan även nämna att jag garanterat har över 100 stycken.
 
6. Är naturligt rödhårig vilket gör att jag är väldigt blek i huden och får ett ton fräknar i solen. Hade mycket hellre blivit mer solbränd måste jag säga.
Kan även tillägga att de borde uppfinna en högre solskyddsfaktor än 50, skulle minst behöva 100!..
 
7. I hela mitt liv har jag tyckt att det är obehagligt att svälja tabletter, dock har jag blivit lite bättre på det de senaste åren.
 
8. Jag älskar att resa, men framförallt att vara på flygplatser! Haha. Vet inte varför men det är någonting med själva atmosfären där och att man vet att man ska iväg någonstans.
 
9. Jag har tränat Friidrott i 8 år!
 
10. Min favorit serie är helt klart Gossip Girl. Bästa serien som någonsin gjorts tycker jag och att det bara är en säsong kvar vill jag inte ens tänka på.
 
Den här bilden var tagen efter utomlandsresan från i sommras. Den översta armen är pappas och den undre är min. Vaddå blek? 

One Direction

JAG SKA PÅ ONE DIRECTIONS KONSERT I SVERIGE DEN 8 MAJ!!
ÄR SÅ HIMLA GLAD!!!