Hej från Amerikat!

Yes I'm alive!
Helt sjukt att jag verkligen är här nu. Allt känns typ som en dröm som jag så småningom kommer vakna upp ur. Men icke. Ska vara här i 10 månader. Herregud.
 
Jag kom alltså hit i Lördags kväll runt 7 tiden. (tänker berätta om flygresan i ett annat inlägg). Blev upphämtad av min välkomstfamilj och efter en bilresa på ca 10 min var vi framme vid huset.
Sen dess har jag packat upp, varit med Hanna (utbytesstudenten från Norge som har värdfamilj i samma släkte) och Calli (Hannas värdsyster) och Callis kompisar. Vi har varit på en spinning class, badat, ätit ute, kollat i affärer, kollat på film, varit på skolan osv. Har iallafall hunnit med mycket på 2 dagar!
 
Dock har det varit lite jobbigt att ställa om sig inför en helt ny kultur och språk. Saknar även min familj hemma otroligt mycket men det blir bättre och bättre. Jag måste bara vänja mig!
Snart ska vi nog äta middag men jag hoppas att ni har det bra!

It's time to leave Hudik

Åherregud, kan inte fatta att jag lämnar Hudiksvall om ca 1,5 timme!
Ena sekunden är jag hur taggad som helst och sedan förstår jag inte vad jag har gett in mig på hahah. Men det här bli nog bra, det kommer det att bli!
 
Alla väskorna är packade och nu är det väl bara att vänta.. :)
Imorgon kl 05:35 (tror jag) ska vi STS studenter träffas för att checka in våra väskor osv. och sen 07:35 går mitt flyg!!!!!
Om jag inte hinner blogga något mer inann jag åker så får vi höras av i USA. Önska mig lycka till!!!!!
 
 

3 dagar kvar!

Kan inte fatta att det bara är TRE dagar kvar! Känns som det var typ 6 månader nyss ju..
De senaste dagarna har jag spenderat bokstavligt talat i min garderob. Det här med att välja kläder är inte direkt min starkaste sida (seperationsångest.. haha). Men nu vet jag iallafall ungefär vad jag ska ha med mig.
Måste packa klart det mesta imorgon eftersom vi åker ner till Stockholm på fredag och sover över där. Asså shit, kan verkligen inte förstå att det är nu det gäller. Det här har varit en dröm så länge nu att det känns konstigt att det verkligen händer.
 
Mitt i allt packande idag beslöt jag mig för att ta en paus och satte ihop klipp från Turkiet resan. Blev väl sådär men jag tycker att det är kul att göra videos!
Förutom systemkameran kommer jag även ta med mig filmkameran till USA. Ska försöka filma så mycket som möjligt så var beredd att det kommer dyka upp klipp och videos då och då (kanske även videobloggar.. man vet aldrig haha).
 


14 days left

Idag är det prick 2 veckor kvar till jag åker! Var ner på stan en sväng för att inhandla lite saker som jag ska ta med mig. Schampoo, balsam osv. Har varit noga med att bara köpa små förpackningar och flaskor eftersom de väger mycket.
Skulle gärna vilja börja packa nu men det känns en aning tidigt haha. Får vänta åtminstonde en vecka antar jag.
 
Två veckor kvar innebär även två veckor av sommarlov! Har hitills haft ett riktigt bra sommarlov måste jag säga!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite blandade bilder från de senaste veckorna!