leave your comfort zone

 
 
 
 

STS avreseläger

Gaaah har har haft det så himla kul!! Kom hem för ungefär en timme sedan efter ca 6,5 timmar i tåg på vägen hem. Totalt har det varit typ 13 timmar på tåg plus tid på tågstationen i både Stockholm och Göteborg.
I fredags när vi reste dit kom vi till Göteborg vid halv 2 tiden så Jag och Lydia hade några timmar med shopping! Sedan vid kl. 5 träffade vi några av STS ledarna och blev indelade i olika grupper. Vi åkte med buss till stenungsön och blev tilldelade stugor där vi skulle sova. Sedan åt vi mat, fick reda på lite information och träffa alla andra där. Hela kvällen fick vi umgås med andra blivande utbytesstudenter, riktigt kul!
Hela lördagen gick åt aktiviteter, information och så. Har varit en riktigt bra helg och jag är mer taggad än någonsin att få åka iväg!! Har träffat så himla härliga människor! Vi var över 100 pers där och alla skulle till olika ställen, dock skulle de flesta till USA.
Har inte alls sovit mycket den här helgen men det har det varit värt. Ångrar verkligen inte att jag åkte!!
 
Tyvärr den enda och fulaste bilden någonsin från lägret. Fint haha

all packed up and ready to go

Nu har jag äntligen packat klart väskan inför imorgon! Tåget går 06.56 och vi är framme ca 13.30 tror jag. Vi ska mötas på centralstationen i Göteborg klockan 5 så jag och Lydia har några timmar att fördriva, men det blir nog kul.
Är galet taggad inför imorgon! 
Är även grymt att det bara bli varmare och varmare ute, känns verkligen att våren är här! Just nu är livet på tooopppppp
 
 
Ett par bilder från sommaren 2012

JB in sthlm

Ååååååååh, hade då mycket hellre varit nere i Stockholm ikväll och kollat på JUSTIN BIEBERS konsert i Globen än suttit här hemma och pluggat till miljöprov hela kvällen!! hfdghcbhdbchdjsbch
Haha, är väl inte största fanet i världen av honom men han är ju inte direkt dålig heller liksom. Nu när jag väl tänker efter är han ju riiktigt braaa juuu! 
Har alltid varit obsessed med alla dessa flickidoler. Justin Biber kommer gå på repeat på min spotify nu känner jag. Får väl försöka komma ihåg att det bara är 16 (!!!!!) dagar kvar till 1D istället, åh herregud vad jag längtar!
 
Snyggo
 

dutch braid

Bara 6 dagar kvar till avresehelgen! Tror det kommer bli så himla kul!
Det ända som är lite jobbigt är väl resan ner till Göteborg som kommer ta ca 6-7 timmar,ugh. Men jaja får försöka fördriva tiden så gott det går.
 
It's saturday today, men jag orkar inte lämna soffläge. Somnade inte förrän 4 igår och gick upp ganska tidigt imorse, så är en aning trött. Men man får ha sådana lördagar också tycker jag.
Nu ska jag fortsätta kika OTH (kan inte sluta tittaaaaaaaa my gaaad) och äta glass.
 
 

påsklov

Påsklovet är snart över och snart återstår det bara cirka 10 veckor kvar till sommarlov! Känns jätte tråkigt att jag bara har 10 veckor kvar med min klass. Kommer bli jätte konstigt att få gå med en annan klass när jag kommer tillbaka! Gaad
 
Hursomhelst har jag haft ett riktigt bra lov, kan ju erkänna att jag inte har gjort så mycket som jag tänkt från början, men det har varit skönt att bara få ta det lungt också. I måndags tog jag iallafall en Polio spruta och gjorde TBC skin test, tror seriöst att hela min kropp bara består av vaccin snart haha. Var och kontrollerade tuberkulos testet och nej, jag har det inte. 
 
Beställde även ett par skor för ett tag sedan och dom kom igår! Nämligen ett par Nike Free Run i en rosa aktig färg. Skorna är mycket mer aprikosfärgade i verkligheten än vad kameran ville visa.
.