Malaysia Part 1


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Long Time No See

Nu är jag hemma igen! Jag vet att jag skrev att jag nog skulle lyckas att slänga in något inlägg medans jag var där, men så blev det ju tydligen inte hehe. Jag var påväg att göra det några gånger men det blev som det blev.
Iallafall så har jag haft det helt fantastiskt! Runt 33 grader och strålande sol i tre veckor kan man ju liksom inte klaga på. 
Var även jätte kul att få träffa mina kusiner från USA som jag inte träffar så ofta! Det har fått mig att bli ännu mer taggad att åka dit :D
Dock lyckades jag dra på mig feber och förkylning sista dagen jag var där vilket gjorde hemresan lite jobbigare än vanligt, men det är sånt som händer. Jag har iallafall också lyckats fått lite färg på kroppen även fast det mest är fräknar hmm. Försöker faktiskt få mina föräldrar att boka en till resa nu till våren någonstans varmt, jag hoppas jag lyckas! Haha.
Nu borde jag egentligen fortsätta att plugga till ett kemiprov som jag troligen har imorgon, då jag missade det när jag var borta. Så det är väl bara att sätta igång.
 
Jag har många bilder sen resan som jag tänkte ladda upp. Måste bara ladda in dem i datorn först vilket jag kanske hinner med ikväll! Här är ett par från instagram iallafall.