looking forward and looking back

I måndags fick jag äntligen tillbaka mitt papper om studieuppehåll och vet ni vad? Det är godkänt! Så nu är det helt klart att jag inte ska gå i svensk skola nästa år! Känns helt galet att jag inte har så många veckor kvar med min klass, att de ska ta studenten när jag kommer tillbaka och det blir min tur att börja trean då. Galet galet galettt
 
På lördag morgon bär det förresten av till Stockholm med mina föräldrar. Avresemötet börjar klockan 11 och slutar vid 5 så det blir många timmar. Men jag är super taggad för vi kommer även få STS t-shirt och väska då! Som jag har längatat haha. 
Men jag tror faktiskt att det kommer bli ganska kul, hoppas det iallafall! :)
Kollade igenom mina bilder på fånen från Malaysia och fick lust att bara spola tillbaka tiden. Hade så himla kul!
 
Hittade så många otroligt vackra bilder så det fick bli ett vackert collage. Dock är dessa inte så värst farliga, kan lungt säga att det finns värre haha..

take me home tour

Hej! Konserten i onsdags var bland det bästa jag någonsin har varit med om. Helt klart en av de bästa kvällarna i hela mitt liv!! Vi lämande Hudiksvall runt 2 tiden och kom slutligen till Friends Arena vid 6 tiden efter att vi krånglat oss dit. När alla stod och väntade för att få komma in kom killarna ut och vi fick se dem en snabbis, kunde knappt tro att det var sant haha!
Efter en lång tids väntade fick vi äntligen komma in i arenan och vid halv 9 tiden (tror jag) drog konserten igång på riktigt.
Sedan var jag hur lycklig som helst under hela kvällen! Tror jag aldrig har skrikit så mycket i hela mitt liv, åååååh det var så underbart!!
 
Sent på kvällen åkte vi hem och dagen efter blev jag oturligtvis sjuk. Men det var det värt, ångrar absolut inte att jag gick på konserten!
Har massor med filmer och bilder på fånen och ska jag vara ärlig så är ingen av dem speciellt haha. Men här är några stycken iallafall.
 
 
 
 
Haha jaa här ett exempel på en extremt lyckad bild. Man ser iaf att det är 5 personer på ställningen ;)

Lexington

Kom hem från skolan igår och mamma hade köpt detta till mig. Har gått och lurat på parymen rikitgt länge nu så blev jätteglad att hon hade köpt den åt mig! Senare på kvällen drog jag till Kristin och Felicia och kollade på film, riktigt mysigt! Dock var jag livrädd när jag skulle gå hem. Hatar att gå själv ute mitt i natten så det slutade med att jag sprang sista biten hem och försökte lyssa på typ gamla justin bieber låtar haha.
Kom nyss hem från stan med Linnea. Hittade en jeanssjorta och ett läppstift. Måste även börja fundera på vad jag ska ha på mig på One Direction konserten, my gash kommer bli svårt haha!
 
 
 
Kan inte bara den här mannen gifta sig med mig så att mitt liv blir fullbordat. Snälla snälla snäääälllla. I love you I love you I love youuu.
 
 
 
 

seven days left

Skulle kunna titta på sådana här hela dagen. My gaash bara 7 ynka dagar kvar till konserten!!!!!!!!!!!!