Park Inn

Hänger just nu på Park Inn som är ett hotell nära Arlanda. Flyget går jätte tidigt imorgon bitti så för att slippa åka bil mitt i natten sover vi här inatt! Börjar faktiskt bli som en tradition att sova här en natt innan vi ska utomlands hahah. Bloggar förresten från ipaden så jag hoppas att det här blir rätt och inte ser konstigt ut! Trots att jag går teknik är jag inte direkt så teknisk haha. Nu ska jag är glass och sedan försöka sova så jag orkar upp imorn (lycka tiiill linnea) Ha det fint!


New York - Manhattan

Det händer ju inte direkt så mycket på USA fronten just nu vilket är lite tråkigt! Får vänta till hösten men jag är såå sjuuukt taggad haha. Är jätte avundsjuk på dom som ska åka nu snart så får hoppas att det här året går ganska snabbt!
Hursomhelst så åker jag bort nu en vecka. Eller ja, kommer hem nästa fredag eller lördag (vet inte säkert) men jag ska nog lyckas skriva något under tiden jag är där. 
 
Förresten, om ni har några frågor eller om ni har en utbytesblogg som ni vill att jag ska länka är det bara att säga till! :)
Ni får ha det så bra!
 
 
New York 2011 ♥- Starbucks

MSC Fantasia

Snart så, bara 4 dagar kvar! Härligt härligt

17 juli

 

Hejsan hejsan

 Den här bloggen kommer alltså att handla om mitt utbytesår i USA 2013/2014. Har aldrig haft blogg förut så därför var det inte helt enkelt att veta hur man fixar designen och headern men jag tror jag har fått till den någorlunda iaf hahah. Som sagt så kommer jag att skriva om alla förberedelser innan jag åker, själva utbytesåret och sedan när jag kommit hem igen. Kommer nog även slinka in lite vanliga inlägg som inte har med USA och göra!
 
Jag åker med organisationen STS och gjorde ansökningen någon gång i mitten av April (var väldigt tidigt ute haha). Gick på intervju den 4 Juni och fick sedan antagningsbesked någon vecka därefter. Tror jag aldrigt blivit så glaaaaaaaad!
Anledningen varför jag valde STS var för att jag och en kompis var på språkresa med dem sommaren 2010 till Jersey och tyckte att det fungerade jättebra.
Hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg och så får ni ha det så bra! :)
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.