And I'm done

Nu är allting inskickat och klart! Känns hur bra som helst, nu kan de äntligen börja leta efter en värdfamilj åt mig! Åhh, är så sjukt taggad så att jag inte vet var jag ska ta vägen!! Haha.
Antar att det inte kommer hända så mycket mer nu på ett tag, förutom någon betalning kan jag tänka mig. Lite tråkigt men så är det.
Åh juste, för er som inte vet så åker jag med organisationen STS och gjorde delstatsvalen 1. Californien, 2. Oregon, 3. Maryland. Egentligen spelar det ju inte så stor roll var man hamnar utan det viktigaste är ju att värdfamiljen är bra! Men jag kände att om jag ändå har chansen att få "säga till om någonting" så kan jag ju lika gärna göra delstatsval.
 
 
New York, 2011

White blank page

Idag var jag på hälsoundersökning! Den gick galant och nu har jag en tid inbokad för spruta nästa vecka.
Nu har jag bara en sak kvar att fixa och det är det sista fotoalbumet, har ingen som helst aning om vilka bilder jag ska ha med! Får försöka få klart det ikväll så jag äntligen kan skicka in det! :)
Annars är det väldigt mycket skolarbete att göra nu också, flera prov och inlämningsuppgifter innan lovet. Inte så värst kul kankse men det är som det är. Det är ju som sagt snart L O V.
Åh juste! Fick även veta att den 3:e december får jag TA UT MIN TANDSTÄLLNING!!! Efter 1,5 år är det äntligen dags, som jag har längtat!!
 
Bild från i sommras.
 

The key to success

Sådär. Nu har jag bara hälsoundersökningen, några vaccinationer och lite bilder kvar att fixa (Student photo) sen är allting klart att skickas in! Har jobbat stenhårt för att få klart allting och nu är det nära. Det känns hur skönt som helst att få skicka in alla papper så att de äntligen kan börja leta efter en värdfamilj!!
Tycket det var svårt att skriva det långa brevet om sig själv, hur man bor, intressen osv. Man vill ju skriva ett bra och moget brev så att någon vill ha mig haha. Vi får hoppas att det går bra, även fast jag redan ställt in mig på att jag säkert kommer vara bland en av de sista som får sin värdfamilj. brukar ha otur med sånt där!
 
Usch, jag måste verkligen göra ågonting åt min design. Vill nästan inte blogga för att den är så ful haha! Måste fixa det någon dag när jag har tid. Jaja, nu måste jag plugga.
Åh, juste. Kommer ni ihåg förut när jag lovade och lovade och lovade att det skulle komma upp en film från medelhavsresan? Ja självklart råkade hela filen där filmen låg av någon anledning försvinna, så "genvägen till filen" funkar inte länge!! Blir så himla less! Om det inte fixar sig får jag väl helt enkelt göra om allting igen för jag lovar er att någon gång kommer filmen upp! Hur lång tid det än kommer ta haha.
Ha det fint!
 
 
 Bild från Stockholm med teknikprogrammet förra helgen