"Yes, then zero"

Ååh, vad less jag blir. Av någon anledning går det inte spara bilder från min iPhone på datorn så jag är tvungen att blogga från mobilen. Hm
Jaja, hade iallafall en jättebra födelsedag! Plus att mormor och morfar kom hem från USA idag och de hade lyckats fått med sig ett par vita låga converse och massa kläder från Hollister! Tror att nästan hela min garderob består av Hollister kläder snart haha.
Nej, nu ska jag fortsätta med sts papperna. Det är galet hur mycket som måste göras!
Lite bilder från senaste veckorna:


September 14th, my b-day

JAG ÄR 17 ÅR!
 

It's finally friday

Heejsan! Kom precis på att jag hade en blogg också så jag passar på att skriva lite innan jag ska iväg.
Idag är det precis en vecka kvar tills jag fyller år! Äntligen får jag också bli 17 år. Känner att det är dags att bli ett år äldre igen haha.
Skolan har ju också som sagt börjat och det känns faktiskt väldigt bra. De flesta lektionerna är faktiskt roliga och vårat schema är helt okej! Var lite orolig att vi skulle få lika dåligt schema som i våras ( gick från 8 till 4 typ varje dag) men nu har vi flera sovmorgnar och får sluta tidigare än 4 några dagar. Inte mig emot om man säger så.
 
På USA fronten går det även framåt vilket är jättekul! Just nu är det massa formulär som måste fyllas i på datorn så det är en del att ta tag i. Men det är hur kul som helst att det händer saker nu. Dock tror jag inte riktigt att jag än har fattat att jag verkligen ska åka till USA och stanna där i 10 månader. Än så länge kännas allting så långt borta så det är svårt att få in det i skallen haha. Jag mener, jag har ju drömt om det här i 5 år och nu när det verkligen sker känns allting bara helt galet!
 


 Thailand 2010/2011 ( VILL TILLBAKA NU)